Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

Vers vlees enkel afhaling

DARF voor de Kat is een heerlijk lekkernij speciaal voor je kat. 

Het verschil met de DARF voor honden is dat er in het kattenvoer minder calcium/bot zit en er geen pens aan toe is gevoegd, omdat de meeste katten dit gewoon niet lekker vinden.

We hebben rekening gehouden met de hoge vochtbehoefte en het taurine gehalte, dat belangrijk is voor onder andere de nieren van de kat. De taurine komt van de natuurlijke bron van lam/kip en runderhart. De vitamine A & D komen uit runder, lam en kippenlever. Het calcium komt uit de zachte botdelen van de dieren.

We gebruiken geen conserveringsmiddelen, koolhydraten en oliën

 BarfMenu

Speciaal voor uw hond en kat heeft BARFmenu diverse gezondheid bevorderende vers vlees maaltijden in het assortiment.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn alle grondstoffen in de verse voedingen van superieure afkomst en zelfs 100% geschikt voor menselijke consumptie

Tammenga Diervoeders is gespecialiseerd in het produceren van vers vlees voor honden en katten. Aangezien wij al onze vers vlees producten zelf maken, staan wij garant voor een zeer hoge kwaliteit honden en kattenvoeding. Wij gebruiken alleen vlees van dieren die ook goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

Bandit voer bestaat uit 100% biologisch vlees en uiteraard zonder conserveringsmiddelen en smaak/kleurstoffen.

U zal merken dat op Bandit kattenvoer uw kat weinig ontlasting zal hebben, tandsteen veel minder snel ontstaat, eventuele blaasklachten overgaan en de vacht zacht en glanzend wordt. Voor extra schone tanden kunt u uw kat een á twee keer per week een kippennekje, vleugeltje of een stuk vlees (hart, rundvlees) geven. Rauw, niet gekookt.

Het voedsel van onze kat moet bestaan uit de juiste enzymen en voedingsstoffen, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Omdat een kat niet alleen alle eerder genoemde bestanddelen naar binnen moet krijgen, maar ook nog in de juiste verhouding, is het zelf samenstellen van de maaltijd voor een leek een ingewikkelde en riskante onderneming. De kat krijgt al snel een overschot van het een en een tekort aan het ander. Aan Bandit kattenvoeding voegt u in principe geen extra vitaminen of mineralen toe, omdat u hiermee de samenstelling van het voer verandert. De benodigde hoeveelheid Bandit diepvries voeding per dag komt neer op +/- 80-100gram voor de volwassen kat van 4-5Kg.

Energique

We hebben één doel. Energique wil het verschil maken in het leven van huisdieren. We vinden dat elk huisdier het allerbeste verdient. Als je het ons vraagt….. begint dat bij een goede voeding! We helpen graag door voeding te maken zonder kunstmatige middelen maar met herkenbare en verse ingrediënten, zo veel mogelijk onbewerkt en volgens uitgebalanceerde recepten.
Natuurlijke voeding, simpel en puur.