Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

Onze Vol voeding lijn bevat brokken, houdbaar vers vlees en blikvoer. Allemaal uit onze eigen slagerij zodat we je de beste kwaliteit kunnen garanderen. Vol Voeding is de verantwoorde en makkelijke vervanger van vers vlees die ook nog eens natuurlijk en voedzaam is. Volkomen glutenvrij en maar liefst 60% vleesaandeel!

Allereerst hebben we onze Vol Bites. Ons droogvoer. Hiervoor gebruiken we verse grondstoffen, kokosolie en krill. Zo krijgt het voer een lekker geur met een relatief korte houdbaarheid van één jaar. Naast deze Bites hebben we ook houdbaar vlees verpakt in handige worsten van 200 of 800 gram. Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie! Daarnaast bestaat onze Vol Voeding lijn ook uit blikvoer uit onze eigen slagerij. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder chemische toevoegingen. Zo voer je ook met onze Vol Voeding lijn alleen het allerbeste aan jouw hond of kat.

Grandorf hypo allergeen  - Voeding met een doel

Door te luisteren naar wat eigenaren van huisdieren wilden en door samen te werken met ervaren voedingsdeskundigen en dierenartsen zijn we erin geslaagd om een uniek assortiment te maken van voeding die zeer rijk is aan vlees en gefocust is op dierlijke eiwitten en hypoallergene ingrediënten. Hypoallergene ingrediënten zijn namelijk ideaal voor gevoelige dieren.

Onze voeding bevat geen:
Maïs, tarwe, erwten, aardappel, kip, eieren, gluten, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen en GGOs

N&D QUINOA, EEN NIEUWE LIJN ZONDER GRANEN OM DE GEZONDHEID TE HERSTELLEN
 
N&D Quinoa is de nieuwe lijn met functionele voeding, ontwikkeld door Farmina om het welzijn van katten en honden met specifieke voedingsbehoeften te ondersteunen. Zonder granen en met meer dan 90% eiwit van dierlijke oorsprong uit innovatieve bronnen. Quinoa is een kostbaar ingrediënt vol geweldige voedingskenmerken.

VOEDINGSSYSTEEM VOOR VLEESETERS: WETENSCHAPPELIJK ONTWORPEN VOLGENS DE NATUUR
 
Jaren van wreedheidvrij onderzoek in samenwerking met de voorzitter van Animal Nutrition van de Universiteit van Napels Federico II leidde het Farmina Vet Research-team tot de ontwikkeling van een voedingssysteem gericht op de vleesetende aard van onze viervoeters: N&D Prime, het voedingssysteem voor carnivoren met 98% eiwitten van dierlijke oorsprong. Met een hoge biologische waarde en zonder granen.

DE VOORDELEN VAN VOEDSEL UIT DE ZEE ZIJN NU BESCHIKBAAR IN HET FAVORIETE VOEDSEL VAN UW HUISDIER

Farmina gebruikt de beste grondstoffen om voedingsformules te maken; zonder granen of met een beperkt gehalte aan ancestral grains. In de constante zoektocht naar ingrediënten die gezond zijn voor onze trouwe viervoeters, verkenden we de zee en vonden we natuurlijk rijke grondstoffen zoals kostbare Omega-3, met natuurlijke antioxidanten. N&D Ocean bevat 98% hoogwaardige ingrediënten van dierlijke oorsprong.

EEN NIEUWE LIJN ZONDER GRANEN: “N&D PUMPKIN”

De vleesetende aard van onze viervoetige familieleden heeft ons altijd gedreven in de ontwikkeling van wetenschappelijk en volgens de natuur ontworpen voedsel.
Honden en katten zijn van nature bijna uitsluitend vleeseters en hebben niet veel koolhydraten nodig. Vanuit deze filosofie hebben we de nieuwe lijn N&D Pumpkin ontwikkeld, een volledig assortiment voedingsmiddelen zonder granen, met 96% eiwitten van dierlijke oorsprong, pompoen en met uitstekende nutritionele eigenschappen.


Essential brok & Wilde Zalmolie

ESSENTIALS kattenbrokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig kattenvoer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om onze ambities waar te maken, zijn de ingrediënten en de samenstelling van onze kattenvoeding een klasse op zich. Welkom bij ESSENTIAL FOODS

Volgt u ANIMALS NATURE al op instagram???