Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

Onze Vol voeding lijn bevat brokken, houdbaar vers vlees en blikvoer. Allemaal uit onze eigen slagerij zodat we je de beste kwaliteit kunnen garanderen. Vol Voeding is de verantwoorde en makkelijke vervanger van vers vlees die ook nog eens natuurlijk en voedzaam is. Volkomen glutenvrij en maar liefst 60% vleesaandeel!

Allereerst hebben we onze Vol Bites. Ons droogvoer. Hiervoor gebruiken we verse grondstoffen, kokosolie en krill. Zo krijgt het voer een lekker geur met een relatief korte houdbaarheid van één jaar. Naast deze Bites hebben we ook houdbaar vlees verpakt in handige worsten van 200 of 800 gram. Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie! Daarnaast bestaat onze Vol Voeding lijn ook uit blikvoer uit onze eigen slagerij. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder chemische toevoegingen. Zo voer je ook met onze Vol Voeding lijn alleen het allerbeste aan jouw hond of kat.

Grandorf hypo allergeen  - Voeding met een doel

Door te luisteren naar wat eigenaren van huisdieren wilden en door samen te werken met ervaren voedingsdeskundigen en dierenartsen zijn we erin geslaagd om een uniek assortiment te maken van voeding die zeer rijk is aan vlees en gefocust is op dierlijke eiwitten en hypoallergene ingrediënten. Hypoallergene ingrediënten zijn namelijk ideaal voor gevoelige dieren.

Onze voeding bevat geen:
Maïs, tarwe, erwten, aardappel, kip, eieren, gluten, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen en GGOs

Essential brok & Wilde Zalmolie

ESSENTIALS kattenbrokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig kattenvoer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om onze ambities waar te maken, zijn de ingrediënten en de samenstelling van onze kattenvoeding een klasse op zich. Welkom bij ESSENTIAL FOODS

Volgt u ANIMALS NATURE al op instagram???