Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

Pawfect honden- en kattensnacks

Het assortiment van Pawfect bestaat uit diverse, natuurlijke snacks om huisdieren te verwennen. Van gevriesdroogd fruit tot chrunchy kaastreats en van een stevige kauwsnack tot gedroogd en gevriesdroogd vlees: voor iedere hond en kat is er wel iets lekkers en voedzaams bij. 

  • Nature's Much gevriesdroogd fruit voor honden

  • Finest Himalayan cheese bars voor honden

  • Cheesecuits kaaskoekjes voor honden

  • Woofur luchtgedroogde stukjes vlees voor honden

  • Pixie luchtgedroogde stukjes vlees voor katten

  • Nature's Feast gevriesdroogd vlees voor honden en katten

Mogen honden pindakaas eten?

Ja, honden mogen pindakaas eten en ze vinden dit vaak ook erg lekker! Maar let op: gewone pindakaas die bedoeld is voor menselijke consumptie is niet geschikt voor je hond. Deze pindakaas kan namelijk toevoegingen bevatten die gevaarlijk zijn voor je viervoeter en zelfs dodelijk kunnen zijn.

Vrij van Xylitol en palmolie

Gewone pindakaas bevat vaak suiker, zout en conserveermiddelen. Dit zijn toevoegingen die niet goed zijn voor de gezondheid van je hond. Maar nog belangrijker, gewone pindakaas kan de veelvoorkomende zoetstof Xylitol bevatten. Xylitol is giftig voor honden en kan dodelijk zijn.

Daarnaast bevat gewone pindakaas vaak palmolie of palmvet. Hier kunnen honden ook ernstig ziek van worden.

Om de gezondheid van je hond te beschermen, is het daarom belangrijk om te kiezen voor pindakaas die speciaal is gemaakt voor honden, zoals de pindakaas van Pawfect.

Pawfect pindakaas voor honden

De pindakaas van Pawfect is een gezonde en voedzame snack voor honden. Het bevat eiwitten, gezonde vetten en vitamine B, C, E en K1. De pindakaas is speciaal ontwikkeld voor honden en bevat dan ook geen palmolie, Xylitol, toegevoegd zout, suiker en conserveringsmiddelen. De pindakaas van Pawfect heeft bovendien ook een dikke, romige structuur. Dit zorgt ervoor dat je deze voedzame snack perfect kunt gebruiken in likmatten en ander speelgoed, of om medicijnen in te verstoppen. De pindakaas van Pawfect is verkrijgbaar in vijf verschillende smaken.

De beste diervoeding voor jouw huisdier