Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

Grandorf hypo allergeen  - Voeding met een doel

Door te luisteren naar wat eigenaren van huisdieren wilden en door samen te werken met ervaren voedingsdeskundigen en dierenartsen zijn we erin geslaagd om een uniek assortiment te maken van voeding die zeer rijk is aan vlees en gefocust is op dierlijke eiwitten en hypoallergene ingrediënten. Hypoallergene ingrediënten zijn namelijk ideaal voor gevoelige dieren.

Onze voeding bevat geen:
Maïs, tarwe, erwten, aardappel, kip, eieren, gluten, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen en GGOs

Grandorf

Geselecteerde ingrediënten

We gebruiken alleen geselecteerde hypoallergene ingrediënten vol essentiële voedingsstoffen met nutritionele en functionele doeleinden en we vermijden alle ingrediënten die vaak worden gebruikt in traditionele dierenvoeding.

 

Traditie & innovatie

 

Voeding rijk aan vlees, ideaal voor gevoelige huisdieren. De beste dierlijke eiwitten met geselecteerde hypoallergene ingrediënten en levende probiotica helpen de spijsvertering en ondersteunen het immuunsysteem voor een gezonde levensstijl.

 

Live Probiotic — gezond leven

De geselecteerde recepten bevatten één miljard nuttige levende probiotische bacteriën per kg. Deze zijn uiterst geschikt voor gevoelige dieren. De dagelijkse voeding ondersteunt bij het verwerken van de spijsvertering, bij het verbeteren van de opname van voedingsstoffen en bij het versterken van het immuunsysteem..

Probiotica worden na productie toegevoegd in speciale zuurbestendige microcapsules, blijven in leven en dienen effectief hun doel.

 

Tot 70% VLEES en dierlijke ingrediënten

 

Al onze recepten beginnen met vlees van hoge kwaliteit, dat pure dierlijke eiwitten levert zonder toevoeging van plantaardige eiwitten. Dierlijke eiwitten bieden alle essentiële aminozuren die uw huisdier nodig heeft voor een gezonde maaltijd.

 

Onze principes

 

Pure dierlijke eiwitten zijn belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat we steeds een hoog vleesgehalte behalen door het beste vers en zorgvuldig gedroogd vlees toe te voegen. Alleen natuurlijke en geselecteerde hypoallergene ingrediënten met voedings- en functioneel doel worden gebruikt.

 

Wat we echter niet in ons voedsel gebruiken, doet er soms nog meer toe.

Wij gebruiken niet in onze voedingsmiddelen:
maïs, tarwe, bieten, erwten, aardappel, kip, gluten, kleuren, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen, GGO