Wenst u graag een ander merk brokken of vers vlees?? Of bent u naar iets anders op zoek? Vraag er gerust naar.

N&D QUINOA, EEN NIEUWE LIJN ZONDER GRANEN OM DE GEZONDHEID TE HERSTELLEN
 
N&D Quinoa is de nieuwe lijn met functionele voeding, ontwikkeld door Farmina om het welzijn van katten en honden met specifieke voedingsbehoeften te ondersteunen. Zonder granen en met meer dan 90% eiwit van dierlijke oorsprong uit innovatieve bronnen. Quinoa is een kostbaar ingrediënt vol geweldige voedingskenmerken.

VOEDINGSSYSTEEM VOOR VLEESETERS: WETENSCHAPPELIJK ONTWORPEN VOLGENS DE NATUUR
 
Jaren van wreedheidvrij onderzoek in samenwerking met de voorzitter van Animal Nutrition van de Universiteit van Napels Federico II leidde het Farmina Vet Research-team tot de ontwikkeling van een voedingssysteem gericht op de vleesetende aard van onze viervoeters: N&D Prime, het voedingssysteem voor carnivoren met 98% eiwitten van dierlijke oorsprong. Met een hoge biologische waarde en zonder granen.

DE VOORDELEN VAN VOEDSEL UIT DE ZEE ZIJN NU BESCHIKBAAR IN HET FAVORIETE VOEDSEL VAN UW HUISDIER

Farmina gebruikt de beste grondstoffen om voedingsformules te maken; zonder granen of met een beperkt gehalte aan ancestral grains. In de constante zoektocht naar ingrediënten die gezond zijn voor onze trouwe viervoeters, verkenden we de zee en vonden we natuurlijk rijke grondstoffen zoals kostbare Omega-3, met natuurlijke antioxidanten. N&D Ocean bevat 98% hoogwaardige ingrediënten van dierlijke oorsprong.